Belettering doubledeck trailers Burgers

Projectomschrijving

Belettering doubledeck trailers Burgers

Van ontwerp tot en met belettering en spuitwerk op doubledecks. Die secure opdrachten voeren we samen met Burgers Carrosserie uit. Het ontwerp maken we conform de huisstijl zodat elk wagenpark een herkenbare uitstraling krijgt. Belettering doubledeck trailers wordt verzorgd door ons ervaren montage team. Van speciale projecten tot bulkopdrachten, wij beplakken ook de grootste vrachtwagens.

Groots effect doordat spuitwerk en folies perfect combineren

Burgers Carrosserie produceert onder andere doubledecks op hun locatie in Aalsmeer. Voordat deze afgeleverd worden, kunnen ze op verzoek van de klant afgewerkt worden in hun huisstijl. Die projecten voeren we samen uit; wij maken het ontwerp passend in de huisstijl. Vervolgens brengen we op de vrachtwagens de sjablonen aan waarna Burgers Carrosserie daarbinnen de kleur spuit. Tenslotte maken wij het af door de folies te plakken. Dat dit uiterst secure opdrachten zijn, spreekt voor zich. Doordat de folies en het spuitwerk naadloos in elkaar overgaan, is het effect met recht groots te noemen! Zo maken we de doubledecks nog zichtbaarder met effectieve uitingen, in lijn met de huisstijl van de klant.

Specificaties

Opdrachtgever:
Burgers Carrosserie

Type project:
Autobelettering doubledecks
Materialen:
Spuitfilm als maskeertape in combinatie met Avery Dennison full colour-print (HP latex groot formaat printer in huis) plus snijletters
Bijzonderheden:
Belettering i.c.m. spuitwerk
Periode:
Continu
belettering doubledeck trailers
van riemsdijk Reklame - Burgers Carrosserie - Doubledeck Vrachtwagens- Emons group - 1600

U zoekt iets anders?

Staat hier niet bij wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
We kijken graag hoe we ook u verder kunnen helpen.