– Spandoeken

Voor iedere toepassing heeft Van Riemsdijk Reklame de juiste sticker. Voor kortstondig of langdurig, actiematig of permanent, indoor en outdoor, zelfklevende folie en statisch hechtende folie.
Kantoorwanden met wand vullend textielframe voorzien van full color kan door ons verzorgt worden. De boodschap en effen kleuren blijven jarenlang optimaal zichtbaar. De materialen werken brandvertragend en zijn dankzij de brandcertificering erg geschikt voor gebruik in openbare ruimtes en bedrijven.

Noem hier twee of drie van de klanten waar Van Riemsdijk Reklame binnenreclame heeft geleverd. Zoals Schreurs en Hortus.

Meer weten?

Laat uw bedrijf ook op elke gewenste plek opvallen, met op maat gemaakte spandoeken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag ons om een ontwerp of vrijblijvende offerte via: 0297-343653 of mail rob@vanriemsdijk.com

– Voorbeelden van spandoeken

Van ontwerp tot en met montage

Of het nu een vaste reclame-uiting is op de gevel, een tijdelijke actie, decoratiemateriaal van het pand, bewegwijzering of sponsoring, een spandoek kan altijd ingezet worden. En vaak nog snel ook. Bij Van Riemsdijk Reklame verzorgen we al jaren de spandoeken voor onze klanten. We maken het ontwerp, regelen het doek en zorgen dat het in een frame, met spanlijnen of rondom voorzien van bevestigingsogen aangeleverd wordt.

Jarenlang mooi

Van klein tot groot en in allerlei materialen; wij leveren spandoeken voor elke locatie en geschikt voor elke boodschap. De materialen die wij kiezen, zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zo blijft het doek jarenlang mooi en vervagen de kleuren niet. De boodschap blijft dus maximaal zichtbaar voor lange tijd.

Spandoeken in frame

Veel spandoeken die we leveren, zijn strak gespannen in een frame. Daarin zijn verschillende opties mogelijk; natuurlijk in vorm en afmeting, maar ook in materiaal. Zo is er een standaard aluminium buizenframe dat licht van gewicht is maar wel heel sterk. Maar ook luxere frames of het gemakkelijke Easy Fix frame kunnen we leveren. Afhankelijk van de plek waar het spandoek gemonteerd moet worden of waar het komt te staan, adviseren we u graag welk materiaal en welk type frame het meest geschikt is.

Ook voor bestaande frames en wisselframe

Soms is er al een bestaand frame waar een nieuw spandoek in moet. Of is er een wisselframe waar met enige regelmaat een nieuwe uiting of actie in geplaatst wordt. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij ontwerpen dan het spandoek en maken het op maat voor het bestaande frame.

Advies voor spandoeken op elke plek

In een drukke winkelstraat werkt een spandoek dat haaks op de gevel staat goed, maar in een groot veld adviseren we eerder een vrijstaand spanframe met doek. En is er een grote gevel of wand langs een doorgaande weg? Dan maken we een ontwerp met een of meerdere opvallende spanframes, decoratief of wat commerciëler. En is alleen een doek gewenst, om bijvoorbeeld tussen een paar bomen op te hangen? Dan zorgen we dat er een spandoek komt met stevige lijnen om het goed te bevestigen. Kortom, voor elke locatie en elke wens heeft het team van Van Riemsdijk Reklame een mooie oplossing met spandoeken.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over een spandoek of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. We denken graag mee en adviseren u van ontwerp tot en met montage.