– Lichtreclame

Dag en nacht opvallen, dat kan met lichtreclame. Met de bedrijfsnaam op het dak of een verlicht logo op de gevel, bij Van Riemsdijk Reklame ontwerpen we het in de huisstijl van onze klanten, o.a. Fiqas en Rijlaarsdam. Ledverlichting, in neon, met doos- of freesletters of in een lichtbak. Elke vorm van verlichte reclame/reclameborden is mogelijk en op elke ondergrond, op elke gevel. Wij zoeken altijd een passende oplossing om ook uw verlichte reclame aan te zetten.

Meer weten?

Zet ook uw bedrijf in de spotlights met duidelijke reclame. Vraag ons om advies, een ontwerp of een vrijblijvende offerte voor de reclame op uw pand via: 0297-343653 of mail rob@vanriemsdijk.com

– Lichtreclame in de spotlight

Een greep van wat Van Riemsdijk Reklame heeft ontworpen en heeft uitgevoerd als het gaat om verlichte reclame, lichtbakken, zuilen en verlichte letters.

Uniek en effectief: maatwerk in lichtreclame

Verlichte reclame op de gevel of het dak kan in allerlei vormen en varianten uitgevoerd worden. Maar het belangrijkste is dat het direct duidelijk maakt om welk bedrijf het gaat. Daarom ontwerpen wij de reclame in jullie huisstijl. Maatwerk dus, voor een unieke en vooral effectieve uitstraling aan de gevel.

Verschillende profielen doosletters

Voor verlichte doosletters bestaan er veel verschillende profielen, van onverlicht tot direct verlicht maar ook indirect verlicht, dus van achteren verlicht waardoor er een corona aan licht om de letters of vormen heen ontstaat. Twijfelt u aan welke verlichte letters u wilt? Neem gerust contact op of download de folder.

Passend bij uw huisstijl en het pand

Grote doosletters op de gevel, neonletters op het dak of het logo groot verlicht op het pand. Er zijn talloze manieren om verlichte letters uit te voeren, maar niet alles past goed bij uw huisstijl of bij het pand. Ons team heeft daar gelukkig een goed oog voor en veel ervaring mee. Zo zorgen wij voor een ontwerp dat in lijn is met uw huisstijl en past bij het pand zelf. Want iets dat zo zichtbaar is, moet natuurlijk wel perfect zijn.

Aandacht voor de montage

Behalve uw huisstijl vraagt verlichte reclame ook om extra aandacht voor de montage. Het aanbrengen van doosletters of freesletters op uw gevel of bovenop het dak moet secuur en zorgvuldig gebeuren zodat het in alle omstandigheden stevig op z’n plek blijft. Maar omdat geen enkele ondergrond hetzelfde is en geen logo of reclame gelijk, komen we altijd graag op locatie om de situatie ter plaatse bekijken. Dan beoordelen we de montagemogelijkheden en bespreken we uw wensen.

Verlichte reclame met ledverlichting

Met verlichte reclame maakt u altijd net even meer indruk. Omdat het meer opvalt, ook als het al schemert of donker is. Maar lichtreclame die de hele nacht aanstaat, is vaak erg kostbaar. Daarom maken wij ook buitenreclame met ledverlichting. Net zo efficiënt maar wel veel zuiniger dan alle andere vormen van verlichting.

Meer weten over lichtreclame voor uw bedrijf? Vraag het ons!

Zet ook uw bedrijf in de spotlights. Wij regelen dat voor u, met lichtreclame van uw naam of logo op de gevel of het dak. Met een uniek ontwerp en veel aandacht voor de montage. Bent u benieuwd wat voor ideeën we voor uw bedrijfspand hebben? Vraag het ons eens. We maken graag een afspraak om ter plaatse de mogelijkheden te bekijken en uw wensen te bespreken.