Dode hoek strepen wrap Vrijbloed

Projectomschrijving

Dode hoek strepen wrap Vrijbloed

Voor Vrijbloed produceren en monteren we de strepen die zorgen voor veiligheid en herkenning. Hun chauffers werken dagelijks in de grote steden, waar ze te maken krijgen met krappe straten vol overstekende voetgangers en fietsers. Om de veiligheid van deze medeweggebruikers te vergroten is deze gedeeltelijke wrap bedacht.

Om de medeweggebruikers extra te attenderen op de dode hoek die een vrachtauto kent, voert Vrijbloed Transport al ruim vijftien jaar de zogenaamde dode hoek sticker. “Wij zijn het eerste bedrijf dat gebruik maakte van deze dode hoek strepen om weggebruikers alert te maken op de gevaren van de dode hoek. Enkele gemeentes hebben inmiddels het voorbeeld van deze maatregelen overgenomen”, vult Vrijbloed aan.

Expertise in wrappen

Doordat van Riemsdijk jarenlange ervaring heeft in zeer uiteenlopende wrap projecten hebben wij veel expertise in huis om u te adviseren in materiaalgebruik voor uw verschillende wensen in bestickeringen en wraps.

Specificaties

Opdrachtgever:

Vrijbloed

Type project:

Gedeeltelijk wrappen en bestickeren vrachtwagens met dode hoek strepen

Materialen:

Wrapfolie in wit en fluor oranje, en losse bestickeringen

Bijzonderheden:

De wrap van de dode hoek strepen wordt gedaan uit 2 kleuren wrapfolie. Deze bestickering is voor de veiligheid van andere weggebruikers.

Periode:

Doorlopend

dode hoek strepen
dode hoek strepen
werkverkeer
dode hoek strepen
vrijbloed

U zoekt iets anders?

Staat hier niet bij wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
We kijken graag hoe we ook u verder kunnen helpen.