– Textielframes

Textielframes zijn een zeer veelzijdig in te zetten product. Het aluminium frame wordt aan de muur bevestigd of vrijstaand neergezet bij een dubbelzijdig frame. De doeken zijn eenvoudig te wisselen en hebben een akoestische werking. Wilt u meer weten over deze veelzijdige frames? Wij van Van Riemsdijk Reklame in Aalsmeer staan voor u klaar!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze service in het ontwerpen en plaatsen van textielframes? Een offerte of een vrijblijvend ontwerp? Bel of mail ons dan: 0297-343653 of  rob@vanriemsdijk.com

Textielframes door Van Riemsdijk Reklame

In deze galerij bieden wij u een beeld van hoe wij met verschillende soorten textielframes omgaan.

Textielframes

Met dit product kun je veel kanten op. Bovendien heeft het door het gebruik van textiel een gunstig effect op de akoestiek wat goed van pas komt in grote (kantoor) ruimtes en vaak toegepast wordt in de horeca.

Diverse mogelijkheden in materiaal en montage

Textielframes kunnen uitgevoerd worden in diverse soorten textiel aan de hand van de wensen. Zo is er stof wat geen licht doorlaat, dikker is en meer geluidsdempend en er zijn ook verlichte frames en vrijstaande dubbelzijdige frames. Qua montage kun je ook alle kanten op: schroeven in de muur, hangend vanaf het plafond of om een object heen gemaakt.

Relatief nieuw in het assortiment zijn outdoor textielframes, dit heeft net een wat strakkere uitstraling dan bijvoorbeeld een spandoek in een spandoekframe. Zo kun je je reclameboodschap bijvoorbeeld mooi in beeld brengen buiten op het pand zodat het van een afstand goed opvalt.

Bij verlichte frames komen foto’s en boodschappen nog mooier naar voren, dat kun je niet missen!

Voor alle versies geldt dat het doek heel makkelijk gewisseld kan worden voor een relatief lage prijs omdat het frame intact blijft. De doeken hebben een pees die gemakkelijk in het frame gedrukt kan worden. Dit is super handig voor bijvoorbeeld seizoensgebonden beelden!

De frames zelf kunnen gemaakt worden in zilver, wit of zwart. Zo kun je dat mooi laten matchen bij het ontwerp van het doek.

Moet ik het ontwerp aanlever of maakt van Riemsdijk dat?

Dat kan allebei uiteraard! We denken ook altijd graag mee. Omdat het vaak relatief grote ontwerpen zijn moet er met bijvoorbeeld foto’s wel altijd goed gekeken worden of de foto’s scherp genoeg blijven, dit kunnen we ook altijd voor je controleren.

Logo’s en dergelijke gebruiken we altijd in een vector variant omdat dat scherp blijft op elk formaat. Voor vragen over aanleverspecificaties kun je ook altijd contact opnemen.

Hoe gaat de montage?

De montage kunnen onze ervaren monteurs als geen ander, dit gaat met schroeven in de muur of hangend vanaf het plafond. Wil je het zelf monteren? Dat kan ook, dan leveren wij de frames en / of doeken. Vrijstaande frames hebben uiteraard geen schroeven nodig, dat kan een uitkomst zijn als je ergens niet mag boren of voor gebruik op een beurs of in een etalage.

Wat is de levertijd van textielframes?

De productietijd hiervan is relatief kort; 4-9 werkdagen vanaf akkoord van het ontwerp. Heb je meer vragen of advies nodig over textielframes? Vraag het ons gerust. In onze showroom hebben we ook diverse voorbeelden van de frames en doeken.