– Vlaggen

Met vlaggen bent u goed zichtbaar, ook op grotere afstand. Bij het bedrijf zelf, op een beurs of evenement, een vlag van uw bedrijf of merk is altijd een effectieve manier om uw zichtbaarheid te vergroten. Bij Van Riemsdijk Reklame zijn we bekend met het ontwerpen en produceren van promotiematerialen zoals ook vlaggen. In elk formaat, als baniervlag voor aan de mast of als beachflags. Wilt u ook een paar vlaggen die passen bij uw bedrijf en uitstraling? Wij regelen het voor u.

Meer informatie?

Kies voor vlaggen of beachflags en vergroot uw zichtbaarheid. Wij maken graag een ontwerp of doen een vrijblijvende offerte. Meer weten daarover? Bel of mail dan: 0297-343653 of mail rob@vanriemsdijk.com 

– Vlaggen en banieren van onze hand

Vlaggen, de meest zichtbare merkdragers

Vlaggen en beachflags zijn heel zichtbare merkdragers; een ideale manier om van veraf al de aandacht op uw bedrijf of aanwezigheid te vestigen. Het team van Van Riemsdijk Reklame ontwerpt, print en plaatst de masten en vlaggen of levert de beachflags zodat u het kunt meenemen naar elke gewenste locatie.

Baniervlaggen

Baniervlaggen zijn de welbekende langwerpige vlaggen. Deze vlaggen worden veel ingezet door bedrijven en dat is niet zo vreemd. Doordat ze smaller zijn dan traditionele vlaggen, zijn ze ook bij weinig wind al goed zichtbaar. Ook worden ze bevestigd aan de vlaggenmast met aan de bovenzijde een roterende banier-uithouder. Hierdoor blijft de vlag mooi zichtbaar en draait die om de mast heen. Zo is uw boodschap dus altijd duidelijk, of het nu windstil is of stormt.

Beachflags

Beachflags, ofwel strandvlaggen, zijn handige en opvallende mobiele promotiemiddelen. Ze kunnen binnen en buiten geplaatst worden en zijn er in tal van afmetingen en vormen. Een beachflag is aan beide kanten bedrukt en wordt geleverd met voet. Deze flexibele vlaggen zijn ideaal voor evenementen en beurzen of om bij de ingang van het bedrijf te plaatsen als daar geen vlaggenmast mogelijk is.

Advies en ontwerp voor uw vlaggen

Met een vlag als promotiemiddel kan uw aanwezigheid niemand meer ontgaan. Of u het beste kunt kiezen voor een baniervlag of een beachflag, in welke afmeting en wat voor uitvoering, dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het team van Van Riemsdijk Reklame adviseert daar graag in en maakt het ontwerp voor de vlaggen van uw bedrijf.

Meer weten? Vraag het Van Riemsdijk Reklame!

Uw promotie en zichtbaarheid staan bij ons letterlijk hoog in het vaandel. Wij ontwerpen, printen en plaatsen de vlaggen en masten bij uw bedrijf of leveren ze als beachflag af zodat u ze kunt meenemen naar elke bijeenkomst of locatie naar keuze. Wilt u meer weten over ons aanbod in vlaggen of bent u benieuwd naar onze creatieve ideeën om uw bedrijf op een vlag weer te geven? Vraag het ons gerust, we staan voor u klaar.