– 3D letters en logo’s

Freesletters zijn een zeer elegante manier om bedrijfslogo’s of wayfinding teksten in 3D op muren, balies of gevels te plaatsen. Er zijn verschillende materialen voor, zowel voor binnen als buiten gebruik en zelfs varianten met LED-verlichting. Wilt u meer weten over gefreeste letters of logo’s? Wij van Van Riemsdijk Reklame in Aalsmeer staan voor u klaar!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze service in het ontwerpen en plaatsen van 3D letters of logo’s? Een offerte of een vrijblijvend ontwerp? Bel of mail ons dan: 0297-343653 of  rob@vanriemsdijk.com

3D letters en logo’s door Van Riemsdijk Reklame

In deze galerij bieden wij u een beeld van hoe wij met 3D letters ofwel freeslogo’s omgaan. Je krijgt van ons van te voren altijd een schaaltekening en impressie van het eindresultaat te zien.

3D letters en logo’s

Met 3D letters die we ook wel freeslogo’s noemen kun je binnen- en buitenwanden of gevels een fraaie uitstraling geven en een logo of teksten / vormen, letterlijk, naar voren laten komen. Van Riemsdijk levert ze in diverse diktes en materialen, de montage kan direct op de ondergrond of op afstandhouders waardoor ze meet uitsteken en je een groter schaduweffect krijgt.

Veel mogelijkheden in materialen en kleuren

Freesletters kunnen bijvoorbeeld voor beurzen of als er een kleiner budget is gemaakt worden in geschuimd PVC, dit is van zichzelf wit en heeft een matte uitstraling en kan ook full colour beprint worden op de toplaag. Veel gebruikt wordt Acrylox wat in verschillende diktes en in veel standaard RAL kleuren beschikbaar is. Bij Acrylox kunnen we de toplaag eventueel bestickeren als er een full colour beeld of een verloop op moet komen. Acrylox heeft een hoogglans uitstraling maar sommige kleuren hebben ook een matte kant die we kunnen gebruiken.

Wil je nog dikkere freesletters dan kunnen we het logo of de tekst ook maken in een aluminium onverlichte doosletter, deze staat ook in onze folder lichtreclame. Maar ook speciale materialen zoals piepschuim, rubber of hout kunnen wij leveren. Ook spiegelend of transparant perspex kan een heel gaaf effect creëren!

Is mijn logo geschikt voor een 3D uitvoering?

Er zijn veel opties en oplossingen als je twijfelt of jouw logo geschikt is om in 3D uit te voeren. Uiteraard staan we altijd klaar voor advies en als je ons een mailtje stuurt met een foto van waar het freeslogo moet komen en het betreffende logo in een vector bestand (.ai, .eps of .svg), dan kunnen onze vormgevers een voorstel doen met een impressie van het eindresultaat. Vaak denken klanten bij zo’n impressie zelfs dat het al geplaatst is! Uiteraard houden we bij ons advies aan materialen en kleuren rekening met wat past bij de huisstijl van je bedrijf.

Hoe gaat de montage?

De montage kunnen onze ervaren monteurs als geen ander, dit gaat met een sjabloon mal die eerst op de ondergrond geplakt wordt zodat het logo precies blijft zoals het ontworpen is en alle delen netjes op de juiste plek komen. Wil je het zelf monteren? Dat kan ook, dan leveren wij het met de mal en bevestigingsmateriaal.

Wat is de levertijd van freesletters?

De productietijd van freesletters is afhankelijk van het materiaal 4-8 werkdagen tot 3-4 weken. Dit geven we helder aan als je een bestelling plaatst. Heb je meer vragen over freesletters of wil je advies over freesletters? Vraag het ons gerust. In onze showroom hebben we ook diverse voorbeelden van materialen.