Raamstickers en freeslogo Vamos

Projectomschrijving

Raamstickers en freeslogo Vamos Lease & Mobility

Voor de nieuwe vestiging in Aalsmeer van Vamos hebben we raambestickering gemaakt en geplaatst in diverse materialen. Het logo en huisnummer zijn contour gesneden op de ramen van de ingang geplaatst. Daarnaast hebben we buiten en binnen een strook privacy zandstraalfolie geplaatst met een full colour print van hun huisstijl-lijn. Boven hebben we ramen voorzien van full colour one way vision waardoor je niet naar binnen kunt kijken maar wel naar buiten.

Het Acrylox freeslogo is uitgevoerd in 19mm en 8mm voor de pay-off. Dit omdat bij kleine letters dat mooier is en het verschil in diepte geeft een extra dynamisch effect. Op de V is een deel full colour bestickerd omdat er een verloop in zit.

Expertise in materialen

Doordat van Riemsdijk jarenlange ervaring heeft in zeer uiteenlopende sign projecten hebben wij veel expertise in huis om u te adviseren in materiaalgebruik voor uw verschillende wensen in reclame uitingen.

Specificaties

Opdrachtgever:

Vamos Lease & Mobility

Type project:

Raamstickers en 3D freeslogo

Materialen:

Zandstraalfolie met full colour print, contour gesneden raamstickers, one way vision raamstickers en Acrylox 19 en 8mm freeslogo

Bijzonderheden:

Bij de full colour one way vision raamstickers kun je van binnenuit onbelemmerd naar buiten kijken. Bij het freeslogo is het logo in 19mm dik uitgevoerd en de pay-off in 8mm.

Periode:

Oktober 2023

raamstickers
raamstickers
freeslogo aalsmeer
raamstickers
raamstickers one way vision

U zoekt iets anders?

Staat hier niet bij wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
We kijken graag hoe we ook u verder kunnen helpen.